KOKOOMUS TAVOITTELEE SUURIMMAN PUOLUEEN ASEMAA ROVANIEMELLÄ

28.02.2017

Kokoomuksen Rovaniemen kunnallisjärjestö on asettanut täyden ehdokaslistan kevään kunnallisvaaleihin eli yhteensä 76 kuntavaaliehdokasta.

– Ehdokashankintamme onnistui niin hyvin, että lopussa joitakin ehdokasehdokkaita jouduttiin jättämään pois, koska tila listalla yksinkertaisesti loppui. Lista valikoitui lopulta ehdokasprofiilien mukaan tasapainoiseksi ja jokainen voi varmasti löytää listalta itselleen sopivan ehdokkaan, kunnallisjärjestön puheenjohtaja Jari Nykänen kertoo hallituksen ehdokasasettelusta.

Kokoomus ja Kristillisdemokraatit ovat Rovaniemellä vaaliliitossa, jossa Kokoomus asettaa ehdokkaista 70 ja Kristillisdemokraatit 6 ehdokasta. Kokoomus ei ole aiemmin asettanut täyttä ehdokaslistaa.

– Kokoomuksen tavoitteena on hyvällä vaalilistalla ja vaaliteemoilla haastaa suurimman valtuustoryhmän asemaa sekä sitä kautta ansaita kaupunginhallituksen puheenjohtajuus, kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja Taina Torvela linjaa. Kaupunki Joka Toimii –vaalikampanjan Kokoomus starttaa lauantaina 4.3 avaamalla lähes 200 neliön Cafe Rovaniemi –vaalituvan Sampokeskuksen ytimeen.

Kokoomus on tällä hetkellä Rovaniemellä toiseksi suurin valtuustoryhmä 13 valtuutetullaan.

 

Lisätietoa antavat

 

Jari Nykänen, puheenjohtaja

puh. 040-522 2818

Taina Torvela, varapuheenjohtaja

puh. 0400-291844

Kokoomuksen Rovaniemen Kunnallisjärjestö ry

← Takaisin uutisarkistoon